• Complain

Arató Mónika - Lélekcsemegék

Here you can read online Arató Mónika - Lélekcsemegék full text of the book (entire story) in english for free. Download pdf and epub, get meaning, cover and reviews about this ebook. year: 2013, publisher: ILLIA Kiadó, genre: Detective and thriller. Description of the work, (preface) as well as reviews are available. Best literature library LitArk.com created for fans of good reading and offers a wide selection of genres:

Romance novel Science fiction Adventure Detective Science History Home and family Prose Art Politics Computer Non-fiction Religion Business Children Humor

Choose a favorite category and find really read worthwhile books. Enjoy immersion in the world of imagination, feel the emotions of the characters or learn something new for yourself, make an fascinating discovery.

No cover

Lélekcsemegék: summary, description and annotation

We offer to read an annotation, description, summary or preface (depends on what the author of the book "Lélekcsemegék" wrote himself). If you haven't found the necessary information about the book — write in the comments, we will try to find it.

Arató Mónika: author's other books


Who wrote Lélekcsemegék? Find out the surname, the name of the author of the book and a list of all author's works by series.

Lélekcsemegék — read online for free the complete book (whole text) full work

Below is the text of the book, divided by pages. System saving the place of the last page read, allows you to conveniently read the book "Lélekcsemegék" online for free, without having to search again every time where you left off. Put a bookmark, and you can go to the page where you finished reading at any time.

Light

Font size:

Reset

Interval:

Bookmark:

Make
Az ebook konverzit a Content 2 Connect Kft ksztette az Illia Kiad megbzsbl - photo 1
Az ebook konverzit a Content 2 Connect Kft. ksztette az Illia Kiad megbzsbl.
www.content2connect.com
Llekcsemegk - image 2
2013
Arat Mnika

Llekcsemegk

MINDENNAPI KSRID A TELJESSG S BOLDOGSG FEL VEZET TON

365 + 1 GYNYR ZENET AZ V MINDEN NAPJRA

Llekcsemegk - image 3

Illia & Co. Knyvkiad

www.illia.hu

Egyedl jogostott magyar nyelv kiads.

A kiad minden jogot fenntart, a rszletek kzlsnek jogt is az rott s az elektronikus sajtban.

Illia & Co. Kiad, 2013

ISBN 978-963-9769-93-9

Felels kiad az Illia & Co. Kft. gyvezet igazgatja

Kiadvezet: Berka Krisztina

Kontrollszerkeszt: Falu Ildik

Korrektor: Ktai Katalin


Ha nyitott vagy arra, hogy felfedezd,

s mindennap tapasztald nmagadban azt az energit,

amely kiteljesti az letedet, akkor ez a knyv Neked rdott.

Kvnom, hogy a sorok olyan szeretettel ksrjenek,

amilyennel a szvemben rtam ket.

Ksznetnyilvnts Hlval a szvemben szeretnk ksznetet mondani mindazoknak aki - photo 4

Ksznetnyilvnts

Hlval a szvemben szeretnk ksznetet mondani mindazoknak, aki egy-egy szval, tlettel vagy tettel tmogattak abban, hogy ez a knyv megszlessen. Azok irnt is mly hlt rzek, akik nem lltak mellm, vagy ltszlag akadlyoztak, mert valjban csak segtettek elktelezdni az lmom mellett.

Kln szeretnk ksznetet mondani Smid Eriknak, aki angyalknt irnyt mutatott, s elvezetett a knyv kiadjhoz. Hls ksznetem Hatala gnesnek nyitott szvrt, s azrt, hogy szeretettel fogadott. Ksznm Berka Krisztinnak a lendletet s a profizmust, amivel kezelte a knyv kiadsnak feladatait.

Ksznm Veres Krisztnak, hogy bevezetett az vkr rejtelmeibe. Sarkadi Krisztnak az egy v egytt utazst a Course feladataival, s a gynyr szvegfordtsokat. Ksznm Gill Roslin Wright-nak, hogy rirnytotta a figyelmemet a Lelkemre, s nmagamra ismerhettem.

Ksznm Holls R. Lszlnak, hogy segtsgvel jobban megrtettem a lehetsgeimet s korltai-mat, hogy lhettem az elbbiekkel, s lebonthattam az utbbiakat.

A tantknak, akik tudsa s rsai nlkl nem lehetnk az, aki ma vagyok. A szmomra legjelentsebbeket emltve: Eckhart Tolle, Chuck Spezzano, Neale Donald Walsch, Esther s Jerry Hicks, Rhonda Byrne, Szepes Mria, Elisabeth Haich, Gary Zukav, Alice A. Bailey, Mller Pter, Helen Schucman, William Thetford.

Mindazoknak, akik megbznak bennem, s hozzm fordulnak gygytsrt vagy tantsrt. Jelenltkben n is gygyulhatok, s trtneteikbl tapasztalatot mertek.

Bartaimnak, Mezei Elmirnak, Trom Katnak, Ujj Sndornak, Hubay Krisztinnak, Pkai-Papp Szilvinek s Balzsnak a tren s idn tvel szeretetket.

Szmelo Juditnak a beszlgetseket, s hogy Hajnalkt j kezekben tudhatom, amg rok s dolgozom.

desanymnak, hogy a legelkpesztbb vlasztsaim kzben is kitart mellettem. Hgomnak, hogy akkor is segt talpraesettsgvel, amikor n a fellegekben jrok. desapmnak minden tmogatsrt.

Szerelmemnek s llektrsamnak, Csendes Csabnak, hogy szeret, elismer s biztat. Lnyaimnak, Kittinek s Hajnalnak, hogy ltaluk tbbet tudtam meg az letrl, a szeretetrl s nmagamrl.

Elsz

Pontosan ht vvel ezeltt megszletett bennem a vgy, hogy rni kezdjek. Rengeteg rdekes tma jutott eszembe, s tettem is kezdeti lpseket, de a knyv s kztem akkor llt mg egy hatalmas akadly: nmagam. Mieltt engedlyt kaptam volna nmagamtl, hogy a knyv megszlessen, mg az akadllyal birkztam egy j darabig.

A birkzsnak az lett a vge, hogy gyztem. Legyztem az ellenllsaimat, az nbizalomhinyomat, a kishitsgemet, s elfogadtam magamat olyannak, amilyennek a Jisten megteremtett. Elhagytam a versenyszfrt, ahol akkoriban dolgoztam, elkltztem a laksombl, s kicserldtek az emberi kapcsolataim. Hla a Gondviselsnek, egy teljes jjszlets utn elkezddhetett az igazi letem.

Mi kellett az jjszletshez? Vltozs. R kellett ismernem, hogy ki vagyok n valjban. El kellett engednem azt a valakit, aki addig megfelelsi knyszerekbl s gy illikekbl ptette fel az lett. Meg kellett fejtenem a titkot, hogy mit keresek n itt, a Fld nev bolygn. Jelentem: sikerlt. Ma boldogan s szabadon lek, kiteljesedve, szerelemben s szeretetben. Most kezdem lvezni a htves megmrettets gymlcseit. Megvalsult mindaz, amire vgytam, s most tudod, mi trtnik? Megyek tovbb. Annyi gynyr lehetsget rejt az let, s n egyre btrabban lmodok. Beavatdtam a Llek titkba, s ezt a titkot szeretnm megosztani Veled ebben a knyvben.

A Llekcsemegket ma mr tbb ezer ember ismeri. 2010-ben kezdtem el ket rni a blogoldalamhoz kapcsoldan (www.teljessegviraga.hu). Akkor napi zenetek formjban kldtem egy-egy segt mondatot, s egyre tbben olvastk ket szvesen. Az zenetek ksbb hosszabbak lettek, s sszegylt bellk tbb knyvre val is. Ebben a ktetben a szvemnek legkedvesebbeket gyjtttem ssze.

A Llekcsemegk abban tmogatnak, hogy ne hagyd magad! Ne hagyd magad lehzni a negatv esemnyek, emberek, hatsok ltal. Ha tartsan magasan tartod a rezgsszintedet, az leted is talakul gy, ahogy szeretnd. Egy gondolattal tbbszr, tbb szempontbl tallkozhatsz, ami az adott gondolat sejtszint bevsdst szolglja.

Ha mindennap, rendszeresen elolvasod ket, az abban segt, hogy az szlelsedet talaktsd, s a figyelmed fkusza a sok hats kzl, ami egy nap alatt r, olyan dolgokon legyen, amelyek tmogatnak a boldogabb s teljesebb let megteremtsben. Abban tmogatnak, hogy az legyl, aki valban VAGY.

Llekcsemegk - image 5

A Llekcsemegket dtumozva tallod meg a knyvben. 365 llekcsemege szerepel a ktetben, az v minden napjra egy, s +1 radst is tallsz a szkvek miatt (februr 29.). Azrt j, ha a naptri sorrendben haladsz, mert a Llekcsemegk magukban rejtik az vkr energiamintzatt. Ha rhangoldsz az vkrre, azzal a sajt jl-ltedet segted el, s jobban megrted a vgyaid s kihvsaid mgtt rejl okokat. Segtsgvel visszatallsz a Termszetanyhoz s sajt valdi termszetedhez is.

Azt ajnlom, hogy ha teheted, reggel olvasd el az aznapi zenetet. Ez segt az elmdnek s a szvednek, hogy sszehangoltabban mkdjenek, s hogy azokat a dolgokat vonzd be az letedbe, amelyeket valban szeretnl megtapasztalni. Az is j, ha magadnl hordod a knyvet, s napkzben feltd az aznapi zenetet, hogy az energija veled maradjon s erstsen. Ha belefr az iddbe, mg este is elolvashatod. Ha gy teszel, az aznapi zenetet valsznleg mr sokkal mlyebben tudod rtelmezni, tapasztalatokkal a tarsolyodban. lmodban a megszerzett blcsessg sejtszint tudss alakulhat, gy msnap reggel nyitott s kipihent elmvel kapcsoldhatsz az jabb zenettel. Egy napra egy zenetet javaslok elolvasni. Ha megadod magadnak az idt, hogy a knyvvel egytt fejldj, akkor valban megtrtnhetnek a

szksges vltozsok, mg ha sietsz, akkor ppen a lnyegrl maradsz le. A csemegk szeretni tantanak, s szeretni csak a figyelmedet odaadva lehet. Add a figyelmedet most a csemegknek, s rajtuk keresztl a szeretetedet nMAGadnak.

Ha ppen olyan helyzetbe kerlsz, amikor segtsgre van szksged ahhoz, hogy vlasztani, dnteni tudj, akkor hasznlhatod gy is a knyvet, hogy valahol tallomra feltd. A tallt zenet nem vletlenl r el hozzd, s segteni fog tovbblpni.

Next page
Light

Font size:

Reset

Interval:

Bookmark:

Make

Similar books «Lélekcsemegék»

Look at similar books to Lélekcsemegék. We have selected literature similar in name and meaning in the hope of providing readers with more options to find new, interesting, not yet read works.


Reviews about «Lélekcsemegék»

Discussion, reviews of the book Lélekcsemegék and just readers' own opinions. Leave your comments, write what you think about the work, its meaning or the main characters. Specify what exactly you liked and what you didn't like, and why you think so.