• Complain

Remsu - Päästke mind, palun päästke

Here you can read online Remsu - Päästke mind, palun päästke full text of the book (entire story) in english for free. Download pdf and epub, get meaning, cover and reviews about this ebook. publisher: Digipuuk, genre: Detective and thriller. Description of the work, (preface) as well as reviews are available. Best literature library LitArk.com created for fans of good reading and offers a wide selection of genres:

Romance novel Science fiction Adventure Detective Science History Home and family Prose Art Politics Computer Non-fiction Religion Business Children Humor

Choose a favorite category and find really read worthwhile books. Enjoy immersion in the world of imagination, feel the emotions of the characters or learn something new for yourself, make an fascinating discovery.

Remsu Päästke mind, palun päästke

Päästke mind, palun päästke: summary, description and annotation

We offer to read an annotation, description, summary or preface (depends on what the author of the book "Päästke mind, palun päästke" wrote himself). If you haven't found the necessary information about the book — write in the comments, we will try to find it.

Vrtsikatvitu lhiromaan eluvennast filmireisr Gregor unroosist.

Remsu: author's other books


Who wrote Päästke mind, palun päästke? Find out the surname, the name of the author of the book and a list of all author's works by series.

Päästke mind, palun päästke — read online for free the complete book (whole text) full work

Below is the text of the book, divided by pages. System saving the place of the last page read, allows you to conveniently read the book "Päästke mind, palun päästke" online for free, without having to search again every time where you left off. Put a bookmark, and you can go to the page where you finished reading at any time.

Light

Font size:

Reset

Interval:

Bookmark:

Make
Olev Remsu Pstke mind palun pstke Vrtsikatvitu lhiromaan eluvennast - photo 1


Olev Remsu
Pstke mind, palun pstke
Vrtsikatvitu lhiromaan "eluvennast" filmireisr Gregor unroosist.

Oi, bljaadj, jlle pohmakas! Ja mida see kuradi lehm mgiseb? Tata-lata, tala-lata, kll piinab, raisk, niikuinii keerab peas nagu kreisaega, muudkui viiiiiuuhh, viiiiiiuuhh ja viiiiiiiuuhh! Naise kohus on lut tuua ja nikku anda, mitte muliseda! Ega talle siis ilmaasjata pole ked-jalad ja puts klge pandud!

Kaua see kestab, tahan ma teada!? Terve kuu saab varsti sinu laaberdamist tis! ei jtnud ta jrele, hinge sb seest vlja, raisk.

Ei tuse! Enne ei tuse, kui saan lut! raiusin ma vastu, peitsin veel pea teki alla, valgus lalt pani silmad kipitama. Kindlasti pani Hidi meelega laest tule plema.

Kutsun kiirabi, tahad jah? Nagu eelmine kord? Jah? tnitas see tielik idioot.

ks, ks hakkas Hidi vajutama klahve moblal. Ta veel irvitas! Ma ei taha, et kik minu le irvitavad! Hidi, milline nme nimi! Ainult ohmoon vtab oma moblale sinise paneeli. Et oleks kntega hte vrvi! Emane meelitab isaseid sinisega! Kuidas ma sihukese otsa sattusin, ei saa ma aru.

kaks. Kll kutsub kaua! Mis siis, kui sa, vaeseke, enne hinge heidad, kui nemad seal toru vtavad? Aah Tervist! Alkoholisst Gregor unroos un ja roos, aga kokkukirjutatult ja ilma jata. Jah, just tema ise oma ties aus ja hiilguses Kolmkmmend kaheksa aastat Korduv, vana asi Haigekassa liige kik registreeritud ttud on meil Eesti Vabariigis haigekassa liikmed, selleks meil makse korjataksegi, et inimestel oleks vajaduse korral abi. Mina olen talle abikaasa Hidi unroos

Kas teeskleb vi helistab tegelikult? Teda, litsi, ei tea, vahel ta mngib, vahel teeb tegelikult.

Hppasin les, oi, kuidas likas peakolust lbi, vaatasin mobla displei ei plenud, ei olnud mingit helistamist. Jampsis niisama. Tmbasin Hidi hommikumantli hlmad raksuga valla, v varises prandale. Ta nahk lhnas unashampooni jrele, ta oli just vannist tulnud. Ihu hetas. Tavaliselt leotas ta ennast enne seksi. Ta polnud tkk aega tutti raseerinud, mustad karvad kingul olid vhemalt viis milli pikad. Millal nad, raisad, nii pikaks kasvasid? Sama pikad ja sama mustad kui juuksed, tlesin alati, et sul on saara tupesoeng, ngine pott peas, muud ei midagi. Ja tegija mis tegija! Liigutab inimesi ja raha, ise pris plikaohtu. Kurat, ilmub platsi kuskilt Polli-Lillist, tuleb likoolist vlja cum laude ja surub pealinna enda ees plvili. Algul mtlesin ma, et see on pull. Polli-Lilli, see on veel nmedam nimi kui Hidi! Aga ei, see Polli-Lilli on priselt olemas, seal Abja-Paluoja kandis ltlaste lhedal, kisin seal mustlastepesas oma kolmandatel iadel-mmadel klas, sime praetud mune adzhikaga. Ja nende kanad nokkisid tuke le piiri Lti Vabariigis. On head munad? On jah? Muidugi on! Aga selleprast, et Lti on luna pool, ja lunas on muld alati palju kobedam, vihmaussid on seal vohh!niisugused, nitas mu uus i Tsooga viinerit sma-jooma lauas, endal jme kuldkett kaelas ja srmed kuldsrmused tis, ameti poolest kontide, kaltsude ja vanapaberi varuja. Kaks siga korraga hes peres, see lheb, andis dobro Hidi valikule tema ema Stassia, kontide, kaltsude ja vanapaberi koguja abi. Siga hoiab siga, kuna mlemad tahavad pherdada poris, aga kult, pimeloom, see kll vib vahel oma oma prsad ra gida, selleprast ema ta laste juurest minema kihutabki. Mis rumalat juttu sa ajad, kinomehed lauas! Hoopis emis tallab prsad surnuks, kui need tal tissid veriseks kisuvad, parandas oma naist Tsooga, kes pidas ennast paremaks idamaade horoskoopide tundjaks. Nemad kll pherdasid poris, ma otsisin vargsipilguga, kus toanurgas haisevad neil rahakotid, mis nad on laatadel inimestelt ra tmmanud. Ma olin udselt ra armunud endast kaksteist aastat nooremasse iludusse, kes ei varjanudki mu eest oma rohkeid seiklusi. Mind ei pidanud mtegi, et ta on ka ema ja isa silme all oma peikasid magatanud sealsamas Polli-Lillis. Mida rohkem, seda uhkem, pdsin ma endasse sisendada mulle vrast suhtumist oma lhedase partneritesse enne mind.

Vibolla just pritolu prast on Hidi vitukondike nii krge ja esilekndiv? Kui tal on trikoo seljas, siis paistab too khm khu all peaaegu niisama punnis nagu meestel. Sellega ta mu pilku tmbaski. Esimest korda ngin ma teda jusaalis, tema keksis taharuumi aeroobikat tantsima. Pringid pepukannikad ja nurgelised puusad, mis sa, hing, veel igatsed! Mul viskas siis, ja viskab ka nd kohe sirgu, kui ma ta hargivahet nen. Sealt on ta nahk tumedam kui mujalt, nii umbes lihapunane. Puts punane nagu loomekered tapamajas konksu otsas, noh. Pragu on tal hsti pikk ja lahti, vaata, et viskab nabani vlja. See pragu on kuidagi jhker ja ksutav, kutsuks nagu ennast tapma. Hppa, pea ees, sisse, ja oledki uppunud, mull-mull! Tema juba psterngast sulle jrele ei viska. Kindlasti on kigil feministidel just samasugune. Ja kski feminist ei tule sind pstma, laseb sul rabelda nagu konnal piimas. Ja Hidi titeroosad vikesed mokatsid sinakate veresoonte vrgustikuga lehvivad tal praegugu suure prao vahelt vlja, raudselt, et meelitavad, tule, tule! Ausna, tahad kohe keelega le lipatseite tmmata, maitsta kiki tupesekreete. Khu alt on Hidi pagana ilus, seda peab kll tlema, kuigi muidu on ks igavene iriseja. Vahest koguni kige ilusam puts, mida ma ninud olen.

Haarasin tal kest, heitsin voodisse, kiskustin ta enda krvale. Ja ta ei puigelnud eriti vastugi. Thendab, ta kris end selleks, et seksida, kuid alustas pshhoterroriga! Sihuke on avaliku elu tegelane, kes peab inimestega lbi kima!

Ei tea, mis nd kll saab? ksis ta pilkavalt.

Rinnad on tal okei, pringid, paraja suurusega, priselt pihku ei mahu, veidi jb srmede alt vlja lainetama. Ei veninud imetamisega soolikaks nagu Eevil. Vtsin ta kikkis ja kva rinnanibu srmede vahele, hakkasin mudima, ta vaatas mind tiesti kskiksel pilgul. Mustad silmad korraks isegi muiatasid. Siis mrkasin kki, et olin sel end pikali visanud mantli ja tagiga. Sgis, noh! Hidi peaaegu alasti, eest prani lahti hommikumantlis, mina vljariietes tema krval. Voodi, raisk, on seina res, pidin end naisest le veeretama, et prandale saada ja psti tusta. Hidi hopsas sngist vlja, just siis, kui ma olin nahktagi maha lasknud ja kaksasin pksirihma lahti. Ja ta veel riivas mind oma rindadega, kui minust mda vuhises!

Selle asja peab mees ra teenima, lbustas ta ennast minu narrimisega.

Jin ammul sui teda jrele vahtima, riist tema suunas veel vinnas, hinges pettumus nagu peksasaanud penil.

Me ei tee seda enne, kui sa arsti juurde lhed, seadis ta tingimuse. Ja lapsed on vaja lasteaeda viia. Niipalju sulle sahkat-sahkat, vohh! nitas ta rmsalt keelt ja kadus lastetubadesse.

Naine kaupleb oma kehaga! Naine seab vitu koduseks komandriks!

Tmbasin pksirihma kinni, tstsin tagi prandalt ja olin valmis. Tema munes, pani lapsi riidesse, vrvis ennast kaua esikus. Kurat, vihale ajab! Kige hullemad on niisugused paarikmneminutilised ootamised, neid ei kannata mitte ks raas, tmba vi nr kohe kaela.

Ma panen auto kima, tlesin ma, et endale tegevust leida, ise enda peale tige, et ma pean tema jaoks luba ksima.

Ei pane, ei kulutanud Hidi minu jaoks just palju snu.

Ma sidan ainult maja ette, mitte kaugemale, kuulsin end igustamas.

Sellise peaga ei vta sa roolist kinnigi! oli ta snade hulga poolest mnevrra lahkem.

Ksuta oma broos, aga mitte siin!

Ta vpab ennast kolm korda - vannitoas, esikus ja viimaks autopeegli ees. Tal on tuhat vidinat, millega ngu phe teha, nagu ta tleb. Eesti riik lheb hukka, kui tal jvad ta niigi ronkmustad ripsmed tushshimata. Aga ta peab need kuidagi likvale lma, et siis visata mnele diplomaadidndile jalustrabav pilk. Ja mida ldse thendab ngu phe teha? Et mask on tema ige olemus? Et ta ei usalda loodust ja Jumalat, peab neid petmisega kaasa aitama? Et esivanemate veri lb vlja ja mnes mttes kib ta endiselt laatadel ennustamas ja ?

Sitsime garaazhist vlja, siis lks Hidi maja valve alla sttima. Ka see vttis tal terve igaviku. Mina seda teha ei saanud, sest minu ked vrisesid. kskord lksid mul parooli numbrid segi, turvamehed rgasid jalamaid kohale, prast veel mingi kmulehe reporter helistas, et mis juhtus. Saatsin ta pikalt. Filmirezhissr Gregor unroos ei kinnitanud ega lkanud mber videt, et sel pdsid rvlid tungida tema majja, seisis jrgmine pev lehes. On idioodid, teevad raha ridadega, kui kass lheb Vndras le tee, ka see on nende jaoks uudis.

Next page
Light

Font size:

Reset

Interval:

Bookmark:

Make

Similar books «Päästke mind, palun päästke»

Look at similar books to Päästke mind, palun päästke. We have selected literature similar in name and meaning in the hope of providing readers with more options to find new, interesting, not yet read works.


Reviews about «Päästke mind, palun päästke»

Discussion, reviews of the book Päästke mind, palun päästke and just readers' own opinions. Leave your comments, write what you think about the work, its meaning or the main characters. Specify what exactly you liked and what you didn't like, and why you think so.