• Complain

Jan van Bon - ITIL(R)4--Pocketguide

Here you can read online Jan van Bon - ITIL(R)4--Pocketguide full text of the book (entire story) in english for free. Download pdf and epub, get meaning, cover and reviews about this ebook. year: 2019, publisher: Van Haren Publishing, genre: Detective and thriller. Description of the work, (preface) as well as reviews are available. Best literature library LitArk.com created for fans of good reading and offers a wide selection of genres:

Romance novel Science fiction Adventure Detective Science History Home and family Prose Art Politics Computer Non-fiction Religion Business Children Humor

Choose a favorite category and find really read worthwhile books. Enjoy immersion in the world of imagination, feel the emotions of the characters or learn something new for yourself, make an fascinating discovery.

Jan van Bon ITIL(R)4--Pocketguide

ITIL(R)4--Pocketguide: summary, description and annotation

We offer to read an annotation, description, summary or preface (depends on what the author of the book "ITIL(R)4--Pocketguide" wrote himself). If you haven't found the necessary information about the book — write in the comments, we will try to find it.

De ITIL pocketguides van Van Haren Publishing worden al lange tijd beschouwd als een betrouwbare gids op het gebied van ITIL, in vele taalversies. Deze publicaties hebben een vaste plaats verworven als naslagwerk voor professionals en als hulpmiddel bij het toepassen van best practices in een organisatie.Deze pocketguide maakt lezers bekend met het ITIL 4 framework door: inzicht te verkrijgen in de belangrijkste concepten van servicemanagement te begrijpen hoe de zeven ITIL-basisprincipes een organisatie kunnen helpen bij het adopteren en toepassen van servicemanagement inzicht te verkrijgen in de vier dimensies van servicemanagement inzicht te verkrijgen in het doel en de componenten van het ITIL-servicewaardesysteem inzicht te verkrijgen in de zes activiteiten van de servicewaardeketen en hoe deze onderling verbonden zijn het doel en de belangrijkste begrippen van 15 van de 34 ITIL-practices te leren kennen zeven van die 15 ITIL-practices in detail te leren begrijpenDeze pocketguide geeft uitleg over alle exameneisen voor het ITIL 4 Foundation examen en biedt tevens ondersteuning voor iedereen die eerdere ITIL-edities kent en op zoek is naar een brug naar deze nieuwe editie. ITIL 4 heeft een grote sprong gemaakt in de moderne wereld van IT-servicemanagement, waarbij de nieuwste principes en practices worden behandeld op een klantgerichte en servicegerichte manier.

Jan van Bon: author's other books


Who wrote ITIL(R)4--Pocketguide? Find out the surname, the name of the author of the book and a list of all author's works by series.

ITIL(R)4--Pocketguide — read online for free the complete book (whole text) full work

Below is the text of the book, divided by pages. System saving the place of the last page read, allows you to conveniently read the book "ITIL(R)4--Pocketguide" online for free, without having to search again every time where you left off. Put a bookmark, and you can go to the page where you finished reading at any time.

Light

Font size:

Reset

Interval:

Bookmark:

Make

ITIL 4 Pocketguide

Andere uitgaven bij Van Haren Publishing

Van Haren Publishing (VHP) is gespecialiseerd in uitgaven over Best Practices, methodes en standaarden op het gebied van de volgende domeinen:

- IT en IT-management;

- Enterprise-architectuur;

- Projectmanagement, en

- Businessmanagement.

Deze uitgaven zijn beschikbaar in meerdere talen en maken deel uit van toonaangevende series, zoals Best Practice, The Open Group series, Project management en PM series.

Van Haren Publishing is tevens de uitgever voor toonaangevende instellingen en bedrijven, onder andere: Agile Consortium, ASL BiSL Foundation, CA, Centre Henri Tudor, Gaming Works, IACCM, IAOP, IPMA-NL, ITSqc, NAF, KNVI, PMI-NL, PON, The Open Group, The SOX Institute.

Onderwerpen per domein zijn:

IT and IT Management

ABC of ICT

ASL

CATS CM

CMMI

COBIT

e-CF

ISM

ISO/IEC 20000

ISO/IEC 27001/27002

ISPL

IT4IT

IT-CMFTM

IT Service CMM

ITIL

MOF

MSF

SABSA

SAF

SIAMTM

TRIM

VersiSMTM

Enterprise Architecture

ArchiMate

BIAN

GEA

Novius Architectuur Methode

TOGAF

Business Management

BABOK Guide

BiSL and BiSL Next

BRMBOKTM

BTF

EFQM

eSCM

FSM

IACCM

ISA-95

ISO 9000/9001

OPBOK

SixSigma

SOX

SqEME

Project Management

A4-Projectmanagement

DSDM/Atern

ICB / NCB

ISO 21500

MINCE

M_o_R

MSP

P3O

PMBOK Guide

Praxis

PRINCE2

Voor een compleet overzicht van alle uitgaven, ga naar onze website: www.vanharen.net

Colofon Titel ITIL 4 Pocketguide Auteur Jan van Bon Uitgever - photo 1

Colofon

Titel:

ITIL 4 Pocketguide

Auteur:

Jan van Bon

Uitgever:

Van Haren Publishing, s-Hertogenbosch, www.vanharen.net

Ontwerp & layout:

Coco Bookmedia, Amersfoort-NL

ISBN Hardcopy:

978 94 018 0442 4

ISBN eBook (pdf):

978 94 018 0443 1

ISBN EPUB:

978 94 018 0444 8

Druk:

Eerste druk, eerste oplage, mei 2019

2019 Van Haren Publishing

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Hoewel deze uitgave met de grootst mogelijk zorg is opgesteld, kan noch de redactie, noch de uitgever enige aansprakelijkheid aanvaarden voor schade voortvloeiend uit fouten of onvolkomenheden in de tekst.

The ITIL glossary is Copyright AXELOS Limited 2019. All rights reserved.

Material is reproduced with the permission of AXELOS.

Reproduced under license from AXELOS: diagrams 1 (7), 2, 3, 9, 10 and 11.

TRADEMARK NOTICES

ITIL is a registered Trade Mark of AXELOS Limited. All rights reserved.

Deze pocketguide biedt een beknopte samenvatting van de nieuwe ITIL versie 4 - photo 2

Deze pocketguide biedt een beknopte samenvatting van de nieuwe ITIL versie 4, gepubliceerd in 2019. Het boek is gebaseerd op de ITIL 4 editie van de ITIL Foundation-uitgave en op de bijbehorende trainingsinstructies, en leent zich bij uitstek als een voorbereiding op het ITIL 4 Foundation-examen. Lezers die zich niet op het examen voorbereiden krijgen met deze pocketguide een compacte introductie in de basisbegrippen van ITIL 4.

Deze pocketguide maakt lezers bekend met het ITIL 4 framework door:

inzicht te verkrijgen in de belangrijkste concepten van servicemanagement

te begrijpen hoe de zeven ITIL-basisprincipes een organisatie kunnen helpen bij het adopteren en toepassen van servicemanagement

inzicht te verkrijgen in de vier dimensies van servicemanagement

inzicht te verkrijgen in het doel en de componenten van het ITIL-servicewaardesysteem

inzicht te verkrijgen in de zes activiteiten van de servicewaardeketen en hoe deze onderling verbonden zijn

het doel en de belangrijkste begrippen van 15 van de 34 ITIL-practices te leren kennen

zeven van die 15 ITIL-practices in detail te leren begrijpen

bevat alle exameneisen voor het ITIL 4 Foundation examen. De pocketguide levert daarvoor alle informatie over het materiaal dat kandidaten moeten kennen op niveau 1 volgens de taxonomie van Bloom (noemen/definiren) en moeten begrijpen op Blooms niveau 2 (beschrijven/uitleggen). Deze pocketguide is gebaseerd op de ITIL 4 Foundation examenspecificatie van januari 2019. In het geval er na die datum nog een nieuwe versie uitkomt, dient de lezer de verschillen ten opzichte van de januariversie goed te bestuderen.

De pocketguide biedt ook ondersteuning voor iedereen die eerdere ITIL-edities kent en op zoek is naar een brug naar deze nieuwe editie. ITIL 4 heeft een grote sprong gemaakt in de moderne wereld van IT-servicemanagement, waarbij de nieuwste principes en practices worden behandeld op een klantgerichte en servicegerichte manier. Daarbij kunnen Agile principes worden toegepast voor de maximale ondersteuning van elke organisatie.

Als u deze pocketgids gebruikt als voorbereiding op het ITIL 4 Foundation-examen, concentreer u dan op de standaard (zwarte) tekst. Alle inhoud die verder gaat dan de basis examenvereisten is op een andere manier opgemaakt, als enigszins gekleurde tekst (zoals in deze alinea). Dit zal u nog meer ondersteunen bij het gebruik van deze pocketguide, in de voorbereiding op het examen.

Ik ben ervan overtuigd dat deze pocketguide een uitstekend naslagwerk zal zijn voor vakmensen, studenten en anderen die een beknopte samenvatting zoeken van de belangrijkste ITIL 4-concepten.

Deze pocketguide is gebaseerd op de officile publicatie van ITIL 4 en een - photo 3

Deze pocketguide is gebaseerd op de officile publicatie van ITIL 4, en een update van de bekende ITIL V2, ITIL V3 en ITIL 2011 pocketguides, geproduceerd door dezelfde redactie.

De oorspronkelijke Engelse tekst van deze pocketguide is gereviewd door een team van experts op het gebied van IT-servicemanagement en ITIL. Het reviewteam bestaat uit de volgende experts:

Maarten Bordewijk [Bordewijk Training & Advies, NL]

John Deland [ITSM-consultant, Canada]

Frederik van Eeden [Erik van Eeden, NL]

Jaap Germans [Pink Elephant, NL]

Peter van Gijn [CGI, NL]

Jan Heunks [Management Consulting Solutions, NL]

Kevin Holland [onafhankelijk, UK]

Matiss Horodishtiano [M.H. Consulting and Training Ltd]

Karel Hster [Global Knowledge, NL]

Roman Jouravlev (AXELOS)

Steve Mann [SM2 Ltd, UK]

Alle reviewers besteedden hun waardevolle uren aan een gedetailleerde review van de tekst en beantwoordden daarbij de kernvraag: Is de inhoud van deze pocketguide een juiste weerspiegeling van de inhoud van ITIL 4 en dekt deze de ITIL 4 Foundation examenvereisten, gegeven de beperkte omvang van een pocketguide?

Ze leverden samen honderden waardevolle verbeterpunten aan en droegen aanzienlijk bij aan de kwaliteit van deze pocketguide, waarvoor we hen bijzonder dankbaar zijn.

De Nederlandse vertaling van de pocketguide is vervolgens gereviewd door:

Next page
Light

Font size:

Reset

Interval:

Bookmark:

Make

Similar books «ITIL(R)4--Pocketguide»

Look at similar books to ITIL(R)4--Pocketguide. We have selected literature similar in name and meaning in the hope of providing readers with more options to find new, interesting, not yet read works.


Reviews about «ITIL(R)4--Pocketguide»

Discussion, reviews of the book ITIL(R)4--Pocketguide and just readers' own opinions. Leave your comments, write what you think about the work, its meaning or the main characters. Specify what exactly you liked and what you didn't like, and why you think so.