• Complain

Mel Hartman - Heen

Here you can read online Mel Hartman - Heen full text of the book (entire story) in english for free. Download pdf and epub, get meaning, cover and reviews about this ebook. year: 2022, publisher: Hamley Books, genre: Detective and thriller. Description of the work, (preface) as well as reviews are available. Best literature library LitArk.com created for fans of good reading and offers a wide selection of genres:

Romance novel Science fiction Adventure Detective Science History Home and family Prose Art Politics Computer Non-fiction Religion Business Children Humor

Choose a favorite category and find really read worthwhile books. Enjoy immersion in the world of imagination, feel the emotions of the characters or learn something new for yourself, make an fascinating discovery.

Mel Hartman Heen

Heen: summary, description and annotation

We offer to read an annotation, description, summary or preface (depends on what the author of the book "Heen" wrote himself). If you haven't found the necessary information about the book — write in the comments, we will try to find it.

Mel Hartman: author's other books


Who wrote Heen? Find out the surname, the name of the author of the book and a list of all author's works by series.

Heen — read online for free the complete book (whole text) full work

Below is the text of the book, divided by pages. System saving the place of the last page read, allows you to conveniently read the book "Heen" online for free, without having to search again every time where you left off. Put a bookmark, and you can go to the page where you finished reading at any time.

Light

Font size:

Reset

Interval:

Bookmark:

Make
Picture 1
Picture 2
Picture 3
Dit boek draag ik op aan alle aangespoelden die tussen ons leven.
(Ja, ik weet dat jullie er zijn)
Picture 4

H EEN

Tunnels boek 1

Young Adult

Eerste druk: 14 september 2022

2022 Mel Hartman

2022 Uitgeverij Hamley Books

Coverontwerp: Sleepy Fox Cover Designs

Grafisch design: Sly Fox Cover Designs

ISBN 9789464510850

NUR-code: 285

Uitgeverij Hamley Books drukt haar boeken op papier met het FSC keurmerk. Zo helpen we waardevolle oerbossen te behouden. Lees onze duurzaamheidscharter op www.hamleybooks.be.

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van uitgeverij Hamley Books.

www.hamleybooks.be

Picture 5
Picture 6
Picture 7
Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Arthur C. Clarke
Picture 8

B en je klaar voor een waargebeurd, maar bizar en ongelooflijk verhaal? Ik beloof dat ik niet zal liegen. Althans niet tegen jou.

Ken je dat, een dag die je leven totaal op zijn kop zet? Zon dag waarvan je daarna denkt: Goh, dat had ik nou nooit verwacht, nog in geen miljoen lichtjaren. Het woord lichtjaren gebruik ik opzettelijk, dat word je nog wel duidelijk. Of als iemand het je vooraf had ingefluisterd, had je gereageerd in de trant van: Yeah right , vertel dat aan de koekoek.

Geloof me, zon dag was het. Ik zou in een totaal andere wereld terechtkomen, hoewel ik nog steeds op Aarde zou zijn. Hoe dat kan? Dat wil ik je dus dolgraag vertellen.

Ik herinner met dat ik op de ochtend van die bewuste dag zowel opgewonden als angstig was. Ik werd geadopteerd. Het klinkt raar om dat als een zestienjarige te zeggen, nog maar twee jaar en ik was meerderjarig. Ik was er niet echt klaar voor, maar ik besloot er het beste van te maken.

Met gekruiste benen zat ik op mijn bed in een jeans en een slobbertrui, en keek naar de tuin die de eerste tekenen van de herfst vertoonde. Ik hield van de herfst, het afschudden van het oude en de witte rust van de winter die erop volgde. Dagen waarin ik vaak binnen zat en meer tijd had om te lezen. Hopelijk bleef dat in mijn nieuwe leven hetzelfde.

Wist ik toen veel hoe mis ik het had!

Ik merkte op dat de bomen kaler werden en de bruine bladeren van zich afschudden. De wind had zijn neus naar het noorden gedraaid en de vogels zongen mij niet meer wakker in de vroege ochtend. Gelukkig! Wat had ik daar een hekel aan. Hoe vaak had ik niet een denkbeeldige schoen naar die lawaaimakers gegooid. Begrijp me niet verkeerd; ik hou van alle dieren, maar om vijf uur s ochtends moesten ze hun kop houden en me met rust laten.

Ik keek opzij waar naast me, op de vloer, mijn tas stond. Nou ja, niet die van mij; het was een tas die ik van een van de verzorgers van het weeshuis had gekregen, want zelf was ik nooit eerder op reis geweest. Ik had zelfs nog nooit een voet buiten de stad gezet, ik had daar nooit het geld voor gehad. Hoewel ik benieuwd was naar de rest van de wereld, vond ik het prima om in mijn vertrouwde kleine bubbel te blijven, een bubbel die vandaag uiteen zou spatten. Bij het zien van de reistas, trok ik mijn neus in afgrijzen op. Hij was knaloranje met roze eenhoorntjes. Ik vroeg me af wat Maria bezield had toen ze hem had gekocht. Misschien werd ze er vrolijk van, maar ik kreeg er alleen maar koppijn van en zin in snoep.

Next page
Light

Font size:

Reset

Interval:

Bookmark:

Make

Similar books «Heen»

Look at similar books to Heen. We have selected literature similar in name and meaning in the hope of providing readers with more options to find new, interesting, not yet read works.


Reviews about «Heen»

Discussion, reviews of the book Heen and just readers' own opinions. Leave your comments, write what you think about the work, its meaning or the main characters. Specify what exactly you liked and what you didn't like, and why you think so.