• Complain

Metsallik - Metshaldja päevik

Here you can read online Metsallik - Metshaldja päevik full text of the book (entire story) in english for free. Download pdf and epub, get meaning, cover and reviews about this ebook. publisher: Pilgrim Group, genre: Detective and thriller. Description of the work, (preface) as well as reviews are available. Best literature library LitArk.com created for fans of good reading and offers a wide selection of genres:

Romance novel Science fiction Adventure Detective Science History Home and family Prose Art Politics Computer Non-fiction Religion Business Children Humor

Choose a favorite category and find really read worthwhile books. Enjoy immersion in the world of imagination, feel the emotions of the characters or learn something new for yourself, make an fascinating discovery.

No cover

Metshaldja päevik: summary, description and annotation

We offer to read an annotation, description, summary or preface (depends on what the author of the book "Metshaldja päevik" wrote himself). If you haven't found the necessary information about the book — write in the comments, we will try to find it.

MARI METSALLIK on erakliku eluviisiga noor neiu, kes elab kaunite metsade vahel, koos loomadega, keda ta vga armastab. Muinasjuttudesse, igavesse armastusse ja unistuste titumisse uskuv kaunitar peab oma parimateks spradeks ingleid, kelleta ei mdu kski tema pev. Ta on phendunud teemadele, mis tutvustavad elu loodusega koosklas, loomadele, ravimtaimedele ning tervislikule toidule. Mari huvi tervendamise, vaimsuse ja looduslike raviviiside vastu on prit juba varajasest east, tema vaimsete huvidega perekonnalt tervendajast emalt, metsakoopas elanud vanaemalt ning klaniast ja ravitsejast vanavanaemalt.
Hooliva suhtumise eeskujuks peetud looduslaps Mari Metsallik usub, et vaid tingimusteta armastus ning vgivallatu suhtlemine suudavad tuua rahu ja harmoonia tagasi Maa peale. Noore ea kohta kirju ja seiklusrikka elulooga tdruk evib hmmastavalt sgavat vaimset tarkust ning on teinud viimastel aastatel elus suuri muudatusi, sealhulgas loobunud tahke toidu smisest, uskudes, et keha vivad toita klluslikult puhas hk, armastuse energia ja Looja valgus. Raamatusse on pimitud ka luuletused Mari varalahkunud vennalt Tnult, kellega ta oli vga lhedane. Siiras ja sdamlik ning praktiliste nuannetega rikastatud METSHALDJA PEVIK viib lugeja rnnakule lummavatesse ja kohati muinasjutulisena tunduvatesse mttemetsadesse, kus elamine, olemine ja hingamine on helge ja kerge.

Metsallik: author's other books


Who wrote Metshaldja päevik? Find out the surname, the name of the author of the book and a list of all author's works by series.

Metshaldja päevik — read online for free the complete book (whole text) full work

Below is the text of the book, divided by pages. System saving the place of the last page read, allows you to conveniently read the book "Metshaldja päevik" online for free, without having to search again every time where you left off. Put a bookmark, and you can go to the page where you finished reading at any time.

Light

Font size:

Reset

Interval:

Bookmark:

Make

Ta nib oma unenos

nii rahulik ja puutumatu.

Vaba ajast ja ruumist.

Vaba tantsima oma unistuste suves.

Vaba lahkuma siit vangistavast linnast.

Igavesti, kuni koidupike pletab ta silmad.

THTI LANGEB Tna sel langeb thti taevast alla sinule tna sel astud vastu - photo 1

THTI LANGEB

Tna sel

langeb thti

taevast alla

sinule

tna sel

astud vastu

pimeduse

ilule

Tna sel

kui on pime

annad end sa

taevale

tna sel

prad selja

hirmule ja

vaevale

Aeg on jnud

seisma sulle

musta taeva

all

tna sel

lendab tulle

kik mis olnud

halb

Tna sel

on sul soov

mitte minna

magama

sest tna sel

hakkas thti

thti taevast

langema


Toimetaja Ingrid Peek
Keeletoimetaja Ivi Piibeleht
Kujundaja Lauri Tuulik
Fotograaf Riina Varol
Tagakaane foto Andrus Eesmaa
Luuletuste autor Tnu Metsallik
Kirjastaja mrkus. Raamatus jagatud nuanded phinevad autori sgavalt isiklikel ja lbitunnetatud kogemustel. Nende jrgimise sobivuse le, eriti terviseprobleemide korral, on vaja enne kindlasti nu
pidada oma raviarstiga.
Mari Metsallik
Fotod: Riina Varol, Andrus Eesmaa, erakogu
Kirjastus Pilgrim, Tiina Ristimets 2014
ISBN 978-9949-529-30-8
Tallinna Raamatutrkikoda
Metshaldja pevik - image 2
VAIMNE NITEMNG

M eile petatakse, et kui tahame olla vaimsed, peame mingil kindlal ajal ja isegi mingis kindlas asendis istuma ja mediteerima. Mnest minutist vi tunnist pevas piisab, et vastaksime taas mingitele standarditele. Meditatsioonist on saanud omamoodi kaubaartikkel, mille levitamist kasutatakse vahel ra rilistel eesmrkidel. Sellest on saanud justkui vline nitemng, millel pole enam mingit pistmist enesessesvimisega, vaikiva lahtilaskmisega sellega, milleks meditatsioon on tegelikult loodud. Kui rahvas loob vimaluse, on nagu naksti kohal rihuvidega inimesed, kes leiavad vimaliku olevat isegi meditatsioon maksustada. Kanna 40 eurot minu pangakontole ning htul kell 22 vid mediteerida. Vi: kanna mulle 60 eurot ja ma mediteerin sinu eest ise ra.

Paludes teistel enda eest midagi ra teha, anname endast vlja saamatuse energiat. Sellega tleme taas, et oleme ebatiuslikud ning vajame end tiustama kedagi vlist. Tegelikult on iga inimene absoluutselt vimsate ja vrdsete vimetega. Isa li iga oma lapse tiuslikuna. Looja rmustab, kui neb, et me soovime iseendaga tegeleda, vanu energiaid vabastada, oma keha ja mtteid puhastada. Aga ta rmustaks veelgi enam, nhes, et soovime taastada usu iseendasse ja oma vime kike, mis me soovime, ise korda saata.

Kui meis on usk iga inimese tiuslikkusesse, saame oma probleemide lahendamisega suurepraselt ise hakkama. Aga iga kord kui vtame vastu abi vljastpoolt ehkki saaksime abi ka iseendalt ,anname me mista, et meid on loodud ebatiuslikuna.

Tervendajate ks eesmrke peaks olema inimeste eneseusu taastamine ja laiskusest vabastamine et igaks piks end ise tervendama.

Kik, mille oleme ise endale tekitanud, tuleb ka iseendal korda teha. Kui oleme suutnud endale korraldada probleemid, suudame leida ka lahendused. Me oleme kik vrdsed ja vrdsete vimalustega. Energia, millega ravida, tuleb meie sisemaailmast ja on meil kigil vrdne, see ei ole antud vaid hele-kahele, kes seda siis raha eest teistele ilmajnutele vikeste portsudena vlja jagavad. Meie kigi vimalused on vrdsed.

Kes on juba leidnud tee tervenemise ja valguseni, nende lesandeks on teenida teisi, aidates neil samamoodi leida tee enda tervenemiseni. Me viksime kik petada neid, kes on ppimisest huvitatud, kuidas end ise korda teha. Kas me tegelikult ikka aitame inimesi, tehes nende eest kik ise ra? Kas me aitame last, kes ei oska koolis antud kodutid, kui teeme need tema eest ra? Koolis ehmatatakse last tunnikontrolliga ja ta saab ikka kahe.Mis kasu oli siis tema eest ra tegemisel? Me viksime petada teda hoopis lesandeid mistma. Andes raha eest vlja tervendavat energiat, anname sellega mista, et tervendav energia on midagi vga haruldast ja vaid vhestele kasutamiseks antud. Kinnitame niigi sgavat uskumust, et inimesed pole vaimses plaanis vrdsete vimetega.

Lasta teisel inimesel end korda teha on kui koolis spikerdamine

Niliselt oleme me jlle terved ja ilusad, aga kuna me pole kogemusest ppinud, komistame juba jrgmisel korral, kui oleme silmitsi samade ppetundidega ja oleme jlle omadega puntras. Austan vga tervendajate ja puhastajate td, aga selle t ajal tuleks alati kanda hoolt selle eest, et klient mistaks ja taipaks teliselt oma probleemide algphjuseid. Et ei vetaks ra valu, ilma valu phjust mistmata. Kahjuks on ka selliseid selgeltngijaid, kes Universumi seadustest kinni ei pea ning nendest le astuvad.

Meditatsiooni eesmrk on seista silmitsi iseendaga ning samuti iseennast paremini tundma ppida.

Meditatsioon aitab meil mista, kes me tegelikult oleme. Melgem nd, kas me testi vajame kedagi vlismaailmast selleks, et minna iseenda sisse? Kas me peame kergendama oma pangakontot paarikmne euro vrra, et leida selle kaudu usk meditatsiooni toimesse? Kuni me khkleme, on platsis vaimsuse piletimjad, kes on valmis meid igal sammul toetama, senikaua kui maksame. Meid on igal sammul juhendamas inglid, kes selle eest raha ei vta. Kui vaigistame oma meele, puhastame keha ja tstame seelbi oma energeetilist vibratsiooni, hakkame inglite juhatust kuulma ja mrkama.

Maailmas on tihti nii, et see, kellel jb puudu sisemisest rahust, pab seda vlisega kompenseerida. Tema riietel, mtsil, kotil ja jalanudel ilutsevad vrvilised ja hiiglaslikud OM-kujutised ja ta on end ehtinud iga vimaliku thendusliku amuleti ja kristalliga. Millist sisemist puudujki me niisuguse vlise nitemnguga kompenseerida ritame? Sellise inimese olek lausa karjub: Vaadake mind! Ma olen nii vaimne! Minus on rahu!. Kuid kui vtta vline kest maha, koorub tema teline pale.

Rahus elav inimene ei tunne vajadust end vliselt teistest erinevaks ehtida, sest ta ei pea testama enda vaimsust. Me oleme kik vaimsel teel kndijad, jagamas erinevaid kogemusi. ritades ksi minna, me lhume ennast. Tunnen mitmeid inimesi, kes on end vliselt just niisuguseks ehtinud nad kivad ringi, rkides rahust ja armastusest, aga nende teline pale ilmub vlja iga kord, kui miski neid rritab vi kui nad satuvad silmitsi ootamatute negatiivsete oludega. Nad ei ole alandlikud, vaid pigem egoistid. Ja kui inimese sees on sellised tunded, tmbab ta ligi olukordi, mis aitavad tal neid endast vlja tuua. Nende usk variseb kohe kokku ja asendub hirmu ja rrituvusega.

Vaimsed ted omandanud inimene teab, et konfliktis olevad inimesed tidavad lihtsalt oma eluppetundi parimal moel, nii nagu nad just praegu oskavad ning saadab neile omalt poolt valgust ja rahu. Kui me neme teises inimeses teadlikult vaid tema hid klgi, aitame neid omadusi tema ellu tuua. Me ei lase negatiivsetel emotsioonidel end vallata ega tugevda konflikti, lisades sellesse oma pahameelt.

Paljud meist tahavad parandada maailma, aga jagavad internetis pevast peva sdade, valetavate poliitikute ja tlitsevate inimeste artikleid. Iga jagamine tugevdab neid konfliktikoldeid. Jagades ja kritiseerides poliitilisi probleeme, me pigem tugevdame neid ega aita lahendusele kaasa. Tlikollete jagamise asemel peaksime hoopis saatma kikidele osalistele valgust, nhes neid vaimusilmas valge vi hbevioletse valguse sees. Hbevioletne valgus lahustab endas kogu negatiivsuse, tungides probleemi algphjuseni ning vib tlitsevad pooled omavahel imeliselt lepitada. Sellega oleme andnud oma panuse, et tuua maailma rohkem rahu.

Vaimsus on alandlikkus, see on nagu jgi mida sgavam, seda vaiksem

Vaimsed ted omandanud inimene ei tunne vajadust nida teistest erinev vi parem. Pigem vastupidi ta soovib htsustunnet ja teab, kui vajalik see on. Vaimsus on tagasihoidlikkus ja alandlikkus. Alandlikkus kannab endas tiesti uut krgvibratsioonilist energiat. Vaimsed tarkused omandanud inimesele on alandlikkus loomulik: soovides tunda end kogu planeediga ks, on tema vaimsuse krgeim vljendus heatahtlikkus kigi ja kige vastu.

Next page
Light

Font size:

Reset

Interval:

Bookmark:

Make

Similar books «Metshaldja päevik»

Look at similar books to Metshaldja päevik. We have selected literature similar in name and meaning in the hope of providing readers with more options to find new, interesting, not yet read works.


Reviews about «Metshaldja päevik»

Discussion, reviews of the book Metshaldja päevik and just readers' own opinions. Leave your comments, write what you think about the work, its meaning or the main characters. Specify what exactly you liked and what you didn't like, and why you think so.